TROUWEN

TROUWEN

Een droomlocatie in het bos

Ja, ik wil!

Trouwen op De Woeste Hoeve kan in alle seizoenen: van een romantische bruiloft in onze bostuin en serre tot een stoere herfstbruiloft, of een sprookjesachtig wintertrouwfeest. 

Natuurlijk hopen we binnenkort weer spetterende bruilofsfeesten te kunnen verzorgen, maar ook met kleinere gezelschappen wordt jullie trouwdag bij ons onvergetelijk. 

De verschillende sfeervolle ruimtes van de herberg bieden legio mogelijkheden.

Op zaterdag 29 januari zijn wij geopend tijdens de Open top Trouwlocatie Route, uiteraard houden we die dag rekening met de corona-maatregelen.

 

ceremonie in de bostuin

winterwedding in de serre

 

Er wordt door Paul rekening gehouden met de wensen van het bruidspaar en op de dag zelf is alles tiptop geregeld!

Trouwlocatie in alle seizoenen

A Piece of Cake

Een bruidstaart maken is natuurlijk allesbehalve een ‘piece of cake’. Op De Woeste Hoeve worden de bruidstaarten nog steeds ambachtelijk gemaakt; van het bakken van de kapsels tot verfijnde decoraties van fondant, of een hippe naked-cake met vers fruit. Ieder bruidspaar krijgt een taart op maat, dus alle ruimte voor persoonlijke voorkeur. De foto’s op onze site dienen als inspiratie, laat het gerust weten als jullie andere wensen of leuke, creatieve suggesties hebben.

De roots van de bruidstaart liggen in Engeland. In de middeleeuwen brachten de Britse bruiloftsgasten allemaal een kleine koek of taart mee die opgestapeld werden op een tafel. Als de bruid en bruidegom elkaar over de stapel heen konden kussen, zou dat veel geluk brengen.

Neem alvast een kijkje

Play Video

Trouwinfo

Ja, wij gaan trouwen en willen graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden op De Woeste Hoeve. Op basis van een globale opzet van de dag (aantal gasten, dagindeling, speciale wensen etc.) kunnen wij vrijblijvend een prijsopgaaf toesturen. Vermeld daarbij ook de gewenste trouwdatum/data.

    WegwijzerTrouwen