OMGEVING

deelerwoud

wandelroute

Maak een afwisselende wandeling door uitgestrekte bossen en heidevelden in natuurgebied Deelerwoud en geniet onderweg van edelherten en damherten. Ook Schotse hooglanders en wilde zwijnen kun je hier tegenkomen. Verrekijker aanbevolen! Het Deelerwoud heeft alles wat de Veluwe aantrekkelijk maakt: uitgestrekte bossen en eindeloze heidevelden in een glooiend landschap, waar je heerlijk kunt wandelen. En, de herten en zwijnen hebben hier rust. Het moet raar lopen wil je deze prachtige dieren tijdens de wandeling niet zien.

ROUTE INFORMATIE

Afstand: 8 kilometer   |    Startpunt: parkeerplaats Deelerwoud

Neem op de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn afrit 22 (Hoenderloo) en rijd daarna in zuidelijke richting op de Oude Arnhemseweg. Volg de borden Woeste Hoeve. Voorbij herberg De Woeste Hoeve, in een scherpe bocht, vind je de parkeerplaats aan de rechterkant van de weg.

In de periode van de hertenbronst, tussen 15 september en 15 oktober, zijn de routes in het Deelerwoud voor een deel niet toegankelijk tussen 16 uur ‘s middags en 10 uur ‘s ochtends.
op de pedalen

fietsroute

Deze fietsroute voert over één van de mooiste delen van de Veluwe: de Loenermark, door de lommerrijke weiden ten oosten van Loenen, door het Beekbergerwoud en langs het Apeldoorns Kanaal. 

Start-en eindpunt is bij De Woeste Hoeve.

De knooppuntenroute Woeste Hoeve is te vinden op www.defietssite.nl