zakelijk

zakelijk

toplocatie voor kleine en grote evenementen

vergaderen in het bos

De Woeste Hoeve is uniek gelegen in de bossen maar gemakkelijk bereikbaar en zeer centraal binnen de driehoek A1-A50-A12, 3 autominuten vanaf de snelweg. Wij bieden meerdere besloten ruimtes, geschikt voor zakelijke presentaties of vergaderingen. Sfeer en  modern comfort, maar ook presentatiemiddelen als beamer en WIFI. Voor meerdaagse bijeenkomsten en/of evenementen brengen wij uw gasten tegen aantrekkelijke tarieven onder in het op loopafstand gelegen Fletcher hotel Hoenderloo.

9-5 Arrangement  

Vergaderarrangement voor minimaal 10 personen, inclusief: zaalhuur, koffie/thee en tafelwaters, luxe sandwichlunch met soep van de Chef, groene salade, fruitsalade en kaasplateau.

€ 57,50 p.p.

Dagarrangement

Vergaderarrangement voor minimaal 10 personen, inclusief: zaalhuur,koffie/thee en tafelwaters, luxe sandwichlunch met kaasplateau en vers fruitsalade, 3-gangendiner van de chef.

€ 112,50 p.p.

buitenactiviteiten

Om een vergadering te combineren met een actief programma zijn in de omgeving talloze mogelijkheden, zoals: korte en langere wandelroutes, Nationaal Park De Hoge Veluwe, zweefvliegen bij Terlet, mountainbiken in het Deelerwoud.

informatie

Meer informatie over het boeken van zakelijke arrangementen?

Vul dit contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

    ZakelijkFP