media

TROUWEN

Een droomlocatie in het bos

Ja, ik wil!

Trouwen op De Woeste Hoeve kan in alle seizoenen: van een romantische bruiloft in onze bostuin en serre tot een stoere herfstbruiloft, of een sprookjesachtig wintertrouwfeest. 

Een romantische ceremonie in onze bostuin of serre. Shared dining aan lange tafels, een spetterend feest met dj of band in de Doorvaart…. het is allemaal mogelijk.

Trouwplannen en benieuwd of De Woeste Hoeve ook jullie droomlocatie is?

Op zaterdag 28 januari 2023 zijn wij geopend tijdens de Open Top Trouwlocatie Route

ceremonie in de bostuin

winterwedding in de serre

 

Er wordt door Paul rekening gehouden met de wensen van het bruidspaar en op de dag zelf is alles tiptop geregeld!

Trouwlocatie in alle seizoenen

A Piece of Cake

Een bruidstaart maken is natuurlijk allesbehalve een ‘piece of cake’. Op De Woeste Hoeve worden de bruidstaarten nog steeds ambachtelijk gemaakt; van het bakken van de kapsels tot verfijnde decoraties van fondant, of een hippe naked-cake met vers fruit. Ieder bruidspaar krijgt een taart op maat, dus alle ruimte voor persoonlijke voorkeur. De foto’s op onze site dienen als inspiratie, laat het gerust weten als jullie andere wensen of leuke, creatieve suggesties hebben.

De roots van de bruidstaart liggen in Engeland. In de middeleeuwen brachten de Britse bruiloftsgasten allemaal een kleine koek of taart mee die opgestapeld werden op een tafel. Als de bruid en bruidegom elkaar over de stapel heen konden kussen, zou dat veel geluk brengen.

Neem alvast een kijkje

Play Video

film/foto

locatie

Met haar authentieke sfeer, indrukwekkende historie en prachtige ligging is De Woeste Hoeve een fantastische locatie voor fotoshoots en/of filmprojecten.

Tijdens de rustige seizoenen is dit gedurende een langere periode mogelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam Rap-Köpcke

mirjam@woestehoeve.nl

WegwijzerTrouwen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.